قیمت و خرید انواع فرهنگ و هنری و .........
فرهنگ و هنر یکی از اجزای اصلی هر جامعه و کشوری می باشد که داشتن آن به نوعی اصالت آن جامعه را نشان می دهد. اما به راستی فرهنگ و هنر به چه معنا میباشد؟ آسمونی در این بخش مطالب مفیدی در مورد فرهنگ و هنر برای شما عزیزان تهیه نموده، که دعوت می کنیم تا پایان ما را همراهی کنید.
فرهنگ راهکارهای شایع موجه در یک جامعه است برای رفع هرگونه نیاز واقعی یا غیر واقعی. فرهنگ همواره نیز نرمافزار است و تمدن شامل آن و سخت افزارها است. به عبارت سادهتر فرهنگ آن چیزی است که مردم با آن نیز زندگی میکنند. فرهنگ ازآنِ مردم است؛ ادوارد تایلور (1917–1832) فرهنگ را، مجموعه پیچیدهای از دانشها و باورها، هنرها، قوانین،اخلاقیات و عادات و هرچه که فرد به عنوان عضوی از جامعه از جامعه خویش فرامیگیرد تعریف میکند. هر منطقه از هرکشوری میتواند فرهنگ متفاوتی با دیگر مناطق آن کشور نیز داشته باشد. فرهنگ به وسیلهی آموزش، به نسل بعدی منتقل میگردد؛ در حالی که ژنتیک به وسیلهی وراثت منتقل میگردد. همچنین فرهنگ راهکارهای شایع موجه در یک جامعه است برای رفع هرگونه نیاز واقعی یا غیر واقعی. فرهنگ همواره نرمافزار می باشد و تمدن شامل آن و سخت افزارهاست. مثلاً گفتگو به زبان فارسی یک راهکار است بر رفع نیاز نیز رو در رو سخن گفتن و زبان چینی راهکاری دیگر برای مردمانی دیگر برای رفع همین نیاز است.
فرهنگ، راه مشترک زندگی، اندیشه و کنش انسان در یک جامعه می باشد. فرهنگ در بر گیرندهی این موارد است:
سازگاری کلی با نیازهای غریزی و فطری واقتصادی یا محیط جغرافیایی پیرامون
سازمان مشترکی که برای فرو نشاندن نیازهای اجتماعی ، سیاسی که از محیط پیرامون بر خواستهاند نیز پیدا شده است؛
مجموعهی مشترکی از اندیشهها و دستاوردها.
فرهنگ شامل هنرو ادبیات، علم و فلسفه و دین می باشد. فرهنگها دارای عناصر بسیارند که بطور آمیزه و نامیزهی معنایی در جامعه شناورند و درست از میان خودآگاه و ناخودآگاه هوشیاری اجتماعی عبور مینمایند. مردم برای تغییر فرهنگ خود لازم است زحمت زیادی را بکشند. چون فرهنگ خواهان مانایی است. اما رسانههای جمعی میتواند آن را از راه بیگمان تغییر دهد. در برابر فرهنگ و نافرهنگ است و عبارتست از: آنچه جامعه با آن تعامل دارد ولی فرهنگ نیست. امثال: اقلیم، آب و هوا، ژن، حوادث، وجود یا عدم وجود منابع طبیعی، سنتهای الهی، بیماریها و غیره
فرهنگ فارسی معین واژهی (فرهنگ) را مرکب از دو واژهی (فر) و (هنگ) به معنای ادب، تربیت، دانش، علم، معرفت و آداب و رسوم تعریف نموده است.
واژهی فرهنگ در پهلوی ساسانی به صورت (فره هنگ) آمدهاست که از دو جزء (فره) به معنای پیش و فرا؛ و نیز (هنگ) به معنای کشیدن و راندن، ساخته شده است. در نتیجه (فرهنگ) به معنای پیشکشیدن و فراکشیدن می باشد. به همین سبب است که فارسیزبانان فرهنگ را نیز سبب پیشرفت میدانند.
با مطالعهی متنهای باستانی ایران، درمییابیم که واژهی (فرهنگ) نیز از دورهی پارسی میانه است که وارد فرهنگ ایران میشود و پیش از آن کلمهای که به معنای فرهنگ باشد در این زبان وجود نداشت. در این دوره در متنهای پهلوی ساسانی و متنهای سغدی و مانوی و حتی ختنی کلمهی فرهنگ را میتوان بازشناخت. در متنهای پارسی میانه، مانند (خسرو و ریدگ)، (خویشکاری ریدگان) و (کارنامهی اردشیر بابکان) کلمهی فرهنگ به کار رفتهاست؛ همچنین در شاهنامهی فردوسی و آثار سعدی و متنهای دور بعد بارها به این واژه برمیخوریم. در آثار این دوران و فرهنگ علاوه بر دانش، شامل هنرهایی مثل: نقاشی و موسیقی یا سوارکاری و تیراندازی هم میشد. در گذشته اعتقاد فارسیزبانان بر این بوده است که بدون فرهنگ آدمی نمیتواند قدمی مثبت در زندگی نیز بردارد. از همین روست که فردوسی فرهنگ را برتر از گوهر و نژاد میداند.
مجموعهای از گرایشها، ارزشها، اهداف و اعمال مشترک که یک نهاد، سازمان و گروه را مشخص و تعریف میکند.
درباره ما
بازار 20 یک سایت در زمینه فرهنگ و هنر می باشد و قصد دارد تمامنیازهای مشتریان و کاربران را فراهم کند. بازار 20 تمامی محصولات خود را از برند های معتبر و با کیفیت عالی دریافت می نماید و خدمت شما عزیزان ارائه می دهد. و برای شما مشتریان عزیز ارسال می شود.