قیمت و خرید انواع اسکوتر و .........
پیشرفت تکنولوژی روندیست که به ویژه در قرن اخیر به شدت به پیش میتازد و همه ابعاد زندگی بشر را نیز در بر گرفته است. اینکه بخش عمدهای از معاشرتهای ما از طریق وب و شبکههای مجازی صورت میگیرد، آمد و شدهایمان را با تکیه بر وسایل نقلیه تکنولوژیک نیز انجام میدهیم، بدون تلویزیون یا مهمتر از آن گوشیهای تلفن همراهمان احساس میکنیم کامل نیستیم، همه حاکی از آن می باشد که :
این فناوری و دستاوردهای خارقالعاده آن، حتی روی سرگرمیهای فرزندان ما تاثیر خود را گذاشته. یکی از عجیبترین صحنههایی که در مواجهه با کودکان کم سن و سال میبینیم این است که به خوبی نحوه کار با گوشیهای تلفن همراه هوشمند را بلد می باشند، بازیهای آنلاین و پیچیده رایانهای یکی از بازتابهای نفوذ فناوری در خانههای ما می باشد. از طرف دیگر، اسباببازیهای کودکان هم در سایه فناوری دستخوش تحول شده است و بچههای امروز، به اسباببازیهای ساده و خشک زمان ما نیز قانع نیستند!!
رباتهای عجیبوغریب، ماشینهای الکتریکی و کنترلدار، عروسکهایی که گویی جان دارند و اسکوترها. بر همین اساس، موضوع اینجا را به معرفی کامل یکی از این دستاوردهای دلنشین فناوری نیز اختصاص دادهایم. اسکوتر چیست؟ چه کاربردی دارد و به هنگام خرید اسکوتر چه مواردی را باید رعایت نمود؟
اسکوتر چیست؟
اسکوتر در معنای عامیانه آن عبارتست از: یک دستگاه حمل و نقل تک نفره که میتواند با باتری یا شارژ برق کار کند. بر همین اساس، اسکوترها را به نوعی ناقل شخصی معرفی میکنند. با وجود اینکه مهمترین کاربری و در حقیقت وجه طراحی اسکوترها برای استفاده نوجوانان و جوانان در پارکها و شهربازیها نیز بوده ، اما رواج این ابزارها در طیفی واقعا گسترده، باعث گردیده است تا شاهد استفاده از اسکوترها توسط بزرگسالان در مسافتهای کوتاه درون شهری باشیم.
به عبارتی شاید بتوان چنین نتیجه گرفت که اسکوترها، تا حدودی توانستهاند نقش موتورسیکلت و دوچرخه را در شهرهای توسعه یافته نیز ایفا کنند و طرفداران بسیاری دارند. با این حال، این ابزارهای مدرن تفاوتهای فاحشی با موتورسیکلتها و دوچرخهها و ..... دارند. برای اینکه بتوانیم این تفاوتها را تشریح نمائیم، ابتدا باید انواع اسکوترها را شناسایی نموده و اجزا و نحوه عملکرد آنها را بشناسیم.
صرف واژه اسکوتر (Scooter) نمیتواند مفهوم و نوع این ابزار را برساند. اما پیشنهاد میکنم که در بخش محصولات وبسایت ما واژه اسکوتر را جستجو نمائید، متوجه خواهید شد که انواع و اقسام زیادی از این دستگاهها نیز وجود دارند.
این مدل، همان مدل رایجی می باشد که احتمالا مخاطبین اینجا با شنیدن نام اسکوتر تصورش کردهاند. اسکوترهایی که خودتراز یا به اصطلاح انگلیسیاش Self-Balancing می باشند. البته، از این اسکوترها تحت عنوان هاوربورد (Hover Board) و اسمارت اسکوتر (Smart Scooter) و اسمارت بالانس (Smart Balance) یاد میشود. اسکوترهایی که همانطور که از نام آنها برمیآید، فاقد دستهای برای کنترل میباشند و راننده برای استفاده از آنها نیز تنها کاری که باید انجام دهد این است که یاد بگیرد تعادلش را حفظ کند.
تاریخچه این اسکوترها برمیگردد به سال ۲۰۱۳ میلادی، که شخصی به نام شین چن (Shane Chen) حق ثبت اختراع آن را در فوریه این سال به نام خود ثبت نمود. شین چن توانست با به راه انداختن یک کمپین سرمایهگذاری نیز خط تولید این اسکوترها را راهاندازی کند. دیری نپایید که محبوبیت روزافزون اختراع چن مرزهای بینالمللی را درنوردید و افراد مشهوری همچون جاستین بیبر و جیمی فاکس و خیلیهای دیگر با استفاده از آن، نام و آوازهاش را دو چندان کردند. چندی بعد نیز موسسین شرکت بزرگ آمریکایی فانکی تری (PhunkeeTree) در نمایشگاه الکترونیک هنگکنگ این وسیله را دیده و بلافاصله برای تولید انبوه آن وارد معامله شدند.
استفاده از لفظ هاوربورد برای وسیلهای که هاور یا شناور نیست، کمی گیج کننده می باشد. شاید یکی از دلایل استفاده از این اصطلاح برای اسکوترهای برقی، استفاده از وسیلهای مشابه در فیلم عملی تخیلی بازگشت به آینده دو (Back to the Future Part II) باشد که در آن نیز مارتی مکفلای از وسیلهای با این عنوان برای سفر از سال 1985 به 2015 استفاده میکند. با این حال، تعریف اسکوتر برقی خودتراز درستتر و علمیتر نیز به نظر میرسد.
باتریها اغلب از نوع لیتیومی نیز می باشند و از اتصال چندین سلول به صورت متوالی تشکیل شده است. متداولترین باتری مورد استفاده در اسکوترها نیز باتریهای قابل تعویض 20 سلولی (10s2p cell) می باشند که ولتاژ خارجی آنها معادل 36 ولت است. موتور در داخل چرخها قرار میگیرد که اغلب نیز از نوع براشلس می باشد.
برد الکترونیکی اسکوترها، در کنار باتری و موتورهایی که به آن وصل گردیده است، به سنسور و ژیروسکوپ مجهز میباشد. این سنسورها، که در هر دو طرف برد قرار دارند، وظیفه حفظ تعادل را بر عهده دارند. ژیروسکوپ و صفحات الکترونیکی سرعت تعبیه شدهاند تا سرعت rpm موتور را دریافت نموده و آنها را برای مادربرد ارسال کنند. در صورتی که کیفیت مواد مورد استفاده در این ابزارها بالا بوده است، بردها و سنسورها به درستی کار گذاشته شوند، اسکوترهایی با تعادل بالا خواهیم داشت که چیزی در حدود متوسط 15 کیلومتر بر ساعت نیز سرعت دارند.
اینکه قطر چرخها چقدر باید باشد نیز دارای استانداردهای خودش می باشد اما در حالت کلی نیز قطر اصولی برای چرخهای یک اسکوتر برقی خودتراز می تواند 170 میلیمتر و 200 میلیمتر یا 250 میلیمتر باشد. همانطور که عنوان شد، داخل هر یک از این چرخها موتور کار گذاشته شده است و به کمک سنسور، میتوان با فشار آوردن به اسکوتر آن را به سمت دلخواه نیز هدایت کرد.
منظور از این متعلقات، تمامی آپشنهایی می باشد که میتوان در اسکوترهای برقی مدرن نیز مشاهده کرد. اسکوترهایی که مجهز به سیستم صوتی می باشند تا برای شما آهنگ پخش کنند، دارای الایدیهای پرقدرتی در کنارهها یا کف نیز می باشند، که به آنها زیبایی دوچندان میبخشد، اپلیکیشنهای هوشمندی که قابلیتهای اسکوتر را دو چندان میکنند و همچنین چندین و چند آپشن دیگر از این دست، که میتواند مشخص کند نیز برنده این بازار بزرگ کدام کمپانی است.
بازار 20 تمامی محصولات خود را از برند های معتبر و با کیفیت عالی دریافت می نماید و خدمت شما عزیزان ارائه می دهد. و برای شما مشتریان عزیز ارسال می شود.