تجهیزات مخابراتی

قیمت و خرید انواع تجهیزات مخابراتی و .........
ادامه مطلب



 

تجهیزات مخابراتی به سخت‌افزاری نیز گفته می‌شود که عمدتاً برای ارتباطات از راه دور مانند خطوط انتقال و مالتی پلکسرها و ایستگاه‌های گیرنده پایه استفاده می‌گردد. این تجهیزات شامل انواع مختلف فناوری‌های ارتباطی از جمله تلفن و رادیو و حتی رایانه می باشد. از اوایل دهه ۱۹۹۰ بود که مرز بین تجهیزات ارتباط از راه دور و تجهیزات فناوری اطلاعات در هم تنیده شد، چونکه رشد اینترنت منجر به افزایش اهمیت زیرساخت‌های ارتباط از راه دور برای انتقال داده شده بود.

امروزه، با وجود رکورد اقتصادی جهانی در صنعت ارتباطات از راه دور، فناوری تجهیزات ارتباط از راه دور نیز به سرعت در حال گسترش می باشد. در حال حاضر، این تجهیزات ارتباطی از یک دستگاه ساده انتقال صدا از فاصله کم (تلفن) به یک رسانه پیچیده انتقال صوت و داده به سراسر جهان تکامل یافته است. خطرات خرابی تجهیزات نیز مرتبط با ابزار سوئیچینگ و انتقال می باشد. که همگی لوازم مهم یک شبکه مخابراتی را تشکیل میدهند. مخابرات هم‌اکنون از فناوری آنالوگ و دیجیتال و کابل‌های فیبر نوری در تجهیزات خود نیز استفاده می‌کند.

امروزه، در تعریفی جدید تجهیزات مخابراتی در مترادف با تجهیزات شبکه در نظر گرفته می‌شود، زیرا هر دو از روش‌های بسیار مشابهی نیز استفاده می‌کنند و اهداف آن‌ها با یکدیگر در هم تنیده است. هر دو برای عملکرد مناسب اغلب به نرم‌افزار اعتماد می‌کنند. و البته این به تکنسینی بستگی دارند که هم سخت‌افزار و هم نرم‌افزار را می‌فهمند. در ابتدا هم تجهیزات ارتباط از راه دور به تجهیزات مورد استفاده در یک شبکه تلفنی اطلاق می‌شد، اما اکنون این تجهیزات، مدرن‌تر از فناوری اطلاعات می باشند.

امروزه، این تجهیزات شامل دستگاه‌های تلفن همراه و ایستگاه‌های پایه و تجهیزات PBX برای مراکز تماس و حتی تلفن IP و همچنین تجهیزات شبکه سنتی و سازمانی برای LAN و WAN است. دراین بین نیز تجهیزات شبکه سازمانی مدرن و سیستم‌ها و فناوری را در بخش‌های مصرف‌کننده و تجاری متصل می‌کند و داده‌های خصوصی و شبکه‌های صوتی و شبکه‌های تلفن سوئیچ عمومی (PSTN) را به هم وصل می‌کند.

انواع تجهیزات مخابراتی در سیستم ارتباط از راه دور جدید شامل موارد زیر است:

*تجهیزات سوئیچینگ عمومی شامل تجهیزات آنالوگ و دیجیتال

*تجهیزات انتقال شامل خطوط انتقال، ایستگاه‌های گیرنده پایه، مالتی پلکسرها، ماهواره‌ها و …

*تجهیزات محل مشتری شامل سوئیچ‌های خصوصی، مودم‌ها، روترها و …

*تجهیزات مخابراتی

ارتباطات از راه دور پیچیده است

ارتقای روز به روز تکنولوژی‌های تلفن‌های همراه، پیچیدگی تجهیزات مخابراتی امروز را نشان می‌دهد. یک گیرنده کوچک رادیویی یا دستگاه تلفن همراه نیز به طور مداوم توسط سیستم برج‌های سلولی ردیابی می‌شود. برای مثال، وقتی ما با دفتر تماس می‌گیریم، گیرنده تماس با نزدیک‌ترین سلول یکی از صدها فرکانس موجود نیز تماس می‌گیرد.

با استفاده از انتقال مضاعف کامل  به‌گونه‌ای که هر دو طرف بتوانند هم‌زمان گفت‌وشنود کنند، تماس ما را از طریق شبکه سوئیچینگ تلفن همراه به شبکه تلفن محلی در مجاورت دفتر متصل می‌کند. این تماس در نهایت به خط و تلفنی متصل میباشد که با شماره تماس گرفته‌شده مطابقت دارد. این وقایع در حدود پنج ثانیه نیز رخ می‌دهد. در دسترس بودن این سرویس بسیار پایدار است.

ماهیت شبکه تلفن، توانایی تغییر در اتصالات نیز می باشد. در ابتدا، اتصالات تلفنی مدارهای الکتریکی فیزیکی بودند که توسط اپراتورهای انسانی با استفاده از تابلوی برق و کابل‌های متصل و کلیدهای فیزیکی در دفترخانه‌های تلفن محلی تعویض می‌شدند. امروزه همان عملکرد وجود دارد اما این کار توسط یک سیستم رایانه‌ای با استفاده از تجهیزات مخابراتی الکترونیکی به جای کلید فیزیکی و همچنین منطق سوئیچینگ که از قبل توسط اپراتور تهیه و تنظیم گردیده است نیز  ارائه می‌شود.

خطوط تلفن منفرد از طریق سیم‌کشی محلی به یک دفتر مرکزی متصل می‌گردند، که مرکز مبادله نیز نامیده می‌شود. سپس مجموع این اتصالات به ترمینال‌های سوئیچ دفتر مرکزی متصل میشوند که به عنوان نقطه تغییر سیگنال یا SSP خوانده می‌شوند. در ادامه، سوئیچ دفتر مرکزی می‌تواند خط تلفن جداگانه را به یکی از چندین بدنه (مجموعه سیم‌های مسی یا فیبر نوری) متصل کند، یعنی سوئیچ دفتر مرکزی می‌تواند به سایر سوئیچ‌های شبکه متصل گردد.

در نهایت، می‌توان از طریق سوئیچ‌های پی‌درپی با یک خط تلفن دیگر در یک مکان جغرافیایی دیگر نیز اتصال برقرار کرد. بااین‌حال، تمام اتصالات از نقطه‌ای که خط تلفن فرد از طریق سوئیچ دفتر مرکزی به مقصد متصل می‌گردد نیز اتصالات تکراری هستند. در اصول “شبکه حلقه‌ای” تمام SSP ها که توسط بدنه‌های به‌هم‌پیوسته تشکیل شده‌اند به صورت حلقه‌ای شکل گرفته‌اند. همین تجهیزات مخابراتی به‌هم‌پیوسته میباشد که ارتباط تلفنی را در برابر وقفه‌های ناشی از حوادث محلی و حتی بلایا، به‌عنوان‌مثال تخریب مرکز تجارت جهانی در ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱، مقاوم می‌کند.

سیستم‌های مخابراتی امروز نسبت به دوره اپراتورهای انسانی تغییر چندانی نیز نکرده است، مگر اینکه تعویض و طراحی بدنه اصلی اتصالات پیشرفت کرده باشد. اکنون ارتباطات بین دفاتر تلفن علاوه بر کابل‌های مسی سنتی هم می‌تواند شامل اتصالات ماکروویو، اتصالات فیبر نوری و گاه اتصالات ماهواره‌ای باشد. اکنون سوئیچ‌ها پیرامون سیستم‌های رایانه‌ای دیجیتال ساخته می‌شوند، به‌گونه‌ای که دستگاه‌های پیچیده و سخت‌افزارها را نیز برای مدیریت ترافیک و مسیریابی خط بدنه کنترل می‌کنند.

اتصالات به خطوط بدنه شامل تجهیزات دیگر همچون سوئیچ (SSP) می باشد. که از آن به عنوان تجهیزات مخابراتی انتقال یاد می‌شود. تجهیزات انتقال بار ارتباطات را متمرکز می‌کنند تا ظرفیت بدنه را به حداکثر برسانند. تجهیزات انتقال همچون شامل دستگاه‌هایی مانند مالتی پلکسرهای دیجیتال و آنالوگ و دی مالتی پلکسرها و ....  بسته است. سوئیچینگ بسته یک پیام یا مکالمه را به تکه‌های گسسته نیز تقسیم می‌کند و آن‌ها را با استفاده از مسیرهای مختلف فیزیکی به یک مقصد می‌فرستد. این تکه‌ها در مقصد نهایی دوباره تجمیع می‌شوند. درواقع، از سوئیچینگ بسته و مالتی پلکس برای به حداکثر رساندن ظرفیت موجود در بدنه هنگام جابجایی ترافیک صدا و داده‌ها استفاده میگردد.

اگرچه تجهیزات ارتباطی، بسیار پیشرفته و پیچیده می‌باشند و از قابلیت اطمینان بالایی برخوردار می باشند، اما درعین‌حال، این تجهیزات مدرن مخابراتی هنوز در معرض آسیب‌هایی هستند که تعمیر آن‌ها  نیز گاهی اوقات هزینه‌بر است و باعث اختلال در کارها می‌شود. بنابراین، مراقبت از این تجهیزات می‌تواند در کاهش هزینه و ارتقای خدمات کیفی ارتباطی به مشتریان بسیار مهم و ضروری باشد.

اگرچه اکثر مجموعه‌های تلفنی هنوز به سیم مسی (آنالوگ) متصل می باشند. بااین‌حال، شبکه‌ای که تماس‌ها را اداره می‌کند از تجهیزات مخابراتی همچون رایانه‌های دیجیتال، انواع مالتی پلکسر و سوئیچ‌های حالت جامد و آنالوگ و ارتباطات ماهواره‌ای، رادیویی و ماکروویو استفاده می‌کند. اخیراً، ارتباط تلفنی با استفاده از همان کابل باند پهن که خدمات تلویزیون و اینترنت را فراهم می‌کند نیز به واقعیت تبدیل شده است. این پیشرفت نشان می‌دهد که کابل باند پهن ممکن است وسیله ارتباط تلفنی در آینده باشد. از طرف دیگر، فناوریDigital Subscriber Line (DSL) جان تازه‌ای به مدارهای سیمی مسی موجود بخشیده است.

بازار 20  تمامی محصولات خود را از برند های معتبر و با کیفیت عالی دریافت می نماید و خدمت شما عزیزان ارائه می دهد. و برای شما مشتریان عزیز ارسال می شود.

 

 

طبقه بندی
اطلاعات
درباره فروشگاه بازار 20
مشاوره ، انتخاب و خرید آنلاین
بازار 20 با جمع آوری برندهای برتر ایرانی و خارجی در نظر دارد بدون جانب داری از یک برند یا محصول خاص و با توجه به شرایط مشتریان عزیز و با در نظر گرفتن موارد استفاده، بهترین مشاوره را جهت انتخاب محصول مورد نیاز در اختیار کاربران قرار دهد. همچنین این مجموعه آماده همکاری با کلیه تولید کنندگان و وارد کنندگان عزیز جهت ارتباط مستقیم با مصرف کننده و فروش محصولات بدون واسطه می باشد.

© 2024 - کلیه حقوق مادی و معنوی به فروشگاه بازار 20 تعلق دارد