قیمت و خرید انواع تجهیزات هوشمندسازی و .........
امروزه با گسترش علوم کامپیوتر و به تبع آن سیستمهای کامپیوتری و الکترونیکی نیز موارد کاربری این ابزارها در زندگی روزمره بشر به شکل فرآیندهای توسعه یافته است. بدینترتیب نقش سیستمهای مذکور در زندگی، روزبهروز پررنگتر شده و صرفنظر کردن از قابلیتهای آنها دشوارتر بهنظر میرسد. در همین راستا طی سالیان اخیر اصطلاحاتی نظیر “سیستمهای هوشمند” و “هوشمندسازی” نیز در محافل مختلف جهانی مطرح شدهاند و اکنون واژههایی مانند گوشی هوشمند، دولت هوشمند و مدرسه هوشمند و ساختمان هوشمند و اتومبیل هوشمند و لوازمخانگی هوشمند با ذهن افراد جامعه چندان بیگانه نیستند.
برای بحث “هوشمندسازی” تعاریف علمی و تخصصی متعددی ارایه گردیده است؛ اما بهطور کلی میتوان گفت:
“هوشمندسازی بهمعنای بهرهگیری از ابزارها و تکنیکهای فنی و اطلاعاتی جهت مدیریت صحیح امور و تسهیل فعالیتها و ارتقا و اصلاح سبک زندگی، شتاب بخشیدن به اجرای دقیق و کاهش مصرف انرژی و بهرهبرداری حداکثری از خدمات حوزه فناوری اطلاعات در راستای ارتقا شاخصهای زندگی فردی و اجتماعی می باشد.”
مفاهیم “هوشمندسازی” و “سیستمهای هوشمند” نیز با یکدیگر گره خورده و لازم و ملزوم هم بهشمار میروند. سیستمهای هوشمند ابزارهایی می باشند که میتوانند وقایع دنیای پیرامون خود را درک کرده و در قبال آنها بهصورت هدفمند نیز واکنش نشان دهند. در واقع این سیستمها بهطور منطقی و همانند یک انسان تفکر نموده و عمل میکنند. هرچه اعمال این سیستمها دقیقتر و به نمونههای انسانی نزدیکتر باشد نیز هوشمندتر قلمداد میشوند.
در این قسمت با مقولهای تحتعنوان هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی سروکار خواهیم داشت. در واقع هوش مصنوعی بهدنبال وادار نمودن کامپیوترها و سیستمهای الکترونیکی به اجرای کارهایی می باشد که اکنون انسانها این اعمال را به شکلی صحیح و مناسبتر انجام میدهند. سیستمهای هوشمند غالبا دادههای خام محیطی را از طریق تعدادی حسگر دریافت نموده و نیز با بهرهگیری از برخی الگوریتمها به تحلیل آنها میپردازند. همچنین به لطف وجود تکنیکهای یادگیری ماشینی، عملکرد این سیستمها با گذر زمان اصلاح خواهد شد.
امروزه اهمیت هوشمندسازی تقریبا بر هیچکس پوشیده نیست و کلیه سیاستمداران و مدیران بهدنبال ترویج آن در جامعه هدف خود می باشند. افزایش هزینه نیروی کار و بازدهی پایین و احتمال بروز خطاهای انسانی بعضا جبرانناپذیر نیز بسیاری از مدیران و کارفرمایان را برای بهکارگیری سیستمهای هوشمند متقاعد نموده است.
بخش های اصلی خانه یا محل کار که کنترل آن ها توسط سیستم خانه هوشمند می تواند تجربه لذت بخشی را برای کاربران ایجاد کند عبارت است از: سیستم روشنایی و وسایل الکتریکی و سیستم روشنایی و وسایل الکتریکی بیشترین کاربرد را در زندگی روزمره ما نیز دارند. به محض بیدار شدن از خواب استفاده ما از وسایل الکتریکی آغاز می شود.
خانه هوشمند فناوری واژهای می باشد که امروز نمیتوانیم از آن فرار کنیم، بنابراین ما ممکن است آن را در آغوش بگیریم. اما اصطلاحات گاه گیج کننده ای در این میان نیز وجود دارد.
تفاوت بین هزینه ها و صرفه جویی در مصرف انرژی در دستگاه ها و تکنولوژی ای که زندگی روزمره را آسان تر و لذت بخش تر می کند چیست؟
اگر که بسیاری از سیستمهای موجود در خانه شما برای آنچه شما می خواهید و یا زمانی که شما لازم دارید که انجام پذیرد میتوانند برنامهریزی شوند نیز مانند: ترموستات یا آبیاری فضای سبز، آیا آنها هوشمند می باشند؟ و آیا مهم است؟
از لحاظ انطباق فضای زندگی شما با دنیای جدید، مهم می باشد.
چایساز، تستر، کولر و موارد دیگر نمونه هایی از وسایل الکتریکی میباشند که ما در طول روز بارها از آن ها استفاده می کنیم. از سوی دیگر سیستم روشنایی محیطی به صورت گسترده ای همه روزه مورد استفاده ما است. بنابراین می توان گفت که در انتخاب تجهیزات هوشمند سازی ضروری ساختمان باید به گونه ای عمل کنیم که سیستم روشنایی و وسایل الکتریکی را نیز تحت فرمان خود در آوریم.
عمدهترین مزایای فرآیند هوشمندسازی بهشرح زیر می باشد:
1-حذف برخی عوامل انسانی و صرفهجویی در هزینههای مالی و زمانی
2-نظارت و کنترل دقیق میزان مصرف انرژی و جلوگیری از اتلاف ناخواسته آن
3-کاهش ریسک بروز خطاهای انسانی
4-افزایش بازدهی و طول عمر تجهیزات و کاهش هزینههای تعمیر و نگهداری آنها
5-امکان مدیریت از راه دور و بازبینی و کنترل پیوسته خطا
6-ثبت پیوسته و آنی وقایع و امکان تصمیمگیری در سناریوهای پیشبینی نشده (با استفاده از تکنیکهای یادگیری ماشینی نظیر شبکههای عصبی)
7-افزایش بهرهوری نیروی انسانی از طریق اعمال سیاستهای نظارتی
8-موارد کاربری هوشمندسازی و سیستمهای هوشمند
اکنون این سیستمها در حوزههای مختلفی نظیر اتوماسیون صنعتی و خدمات بازرسی و نظارتی، احرازهویت (با استفاده از مشخصههای بیومتریکی)، خدمات آموزشی، حملونقل هوشمند، گردشگری الکترونیکی و بسیاری از موارد دیگر بهصورت گسترده نیز مورد استفاده قرار میگیرند.
اتوماسیون صنعتی: بهکارگیری رباتها جهت کنترل فرآیند تولید در صنایع کشاورزی و پتروشیمی و خودروسازی و .... علاوه بر ارتقا سطح کمی و کیفی تولیدات به کاهش ضایعات کمک میکند.
بازرسی و نظارت: راهاندازی سیستمهای امنیتی و نظارت از راه دور نیز شامل دوربینهای مداربسته، دربهای هوشمند و سیستمهای ضد سرقت
احرازهویت: سیستمهای تشخیص هویت مبتنی بر مولفههای بیومتریکی نظیر اسکنر اثرانگشت و اسکنر عنبیه و فناوریهای تشخیص چهره
پزشکی: طراحی نرمافزارهای تشخیص بیماری و ساخت رباتهای جراح یا پرستار
آموزش: ارایه آموزش تطبیقپذیر و تصحیح دقیق اوراق امتحانی و پاسخگویی به پرسشهای دانش آموزان نیز از طریق تولید رباتهای آموزگار
حملونقل: ساخت اتومبیلهای خودران، کنترل خودکار جریان ترافیک شهری و افزایش ایمنی عابران و کاهش حجم آلایندههای جوی
گردشگری: تولید نرمافزارهایی جهت مکانیابی دقیق و پیشنهاد برترین مراکز تفریحی، رستورانها، هتلها، کافینتها و غیره به گردشگران
اکثریت مردم تقریبا نیمی از زمان روز را در منزل سپری میکنند، لذا هوشمندسازی ساختمانها در ارتقا سطح کیفی زندگی نقش بهسزایی را دارد. امروزه با توسعه مفهوم اینترنت اشیا، کنترل بسیاری از تجهیزات برقی منازل از راه دور و به کمک تلفنهمراه یا اینترنت امکانپذیر گردیده است. در این ساختمانها، کلیه وسایل از طریق یک سامانه مرکزی با یکدیگر مرتبط بوده و تجهیزات گرمایشی و سرمایشی و سیستم روشنایی و قفلها و دوربینها از راه دور یا بر اساس تنظیمات پیشتر تعریف شده بهصورت خودکار قابل کنترل می باشند. این پدیده در کنار افزایش طول عمر لوازم منزل، کاهش هزینهها و احساس آرامش و امنیت بیشتر ساکنان را در پی خواهد داشت.
بازار 20 تمامی محصولات خود را از برند های معتبر و با کیفیت عالی دریافت می نماید و خدمت شما عزیزان ارائه می دهد. و برای شما مشتریان عزیز ارسال می شود.